Over Kroezen

Kroezen Schilderwerken BV

Sinds 1971

Kroezen is een allround schildersbedrijf met bijna 50 jaar ervaring. Wij zijn gevestigd in IJmuiden. Onze werkzaamheden zijn erg divers waardoor zowel particulieren als bedrijven bij ons terecht kunnen. Of het nu gaat om binnen- of buitenschilderwerk, kleuradvies, technisch inzicht of een inspectie, wij staan graag voor u klaar. Wij gaan flexibel te werk en staan altijd garant voor topkwaliteit.

Ons Moederbedrijf is opgericht in 1971. Tot 2014 gevestigd in Haarlem. In 2014 zijn wij verhuisd naar IJmuiden waar wij een bedrijfshal, opslagruimte en kantoor voeren. Sinds de oprichting voeren wij onafgebroken binnen- en buitenschilderwerk uit aan o.a. VVE’s, Gemeentes, (semi) overheidsinstanties, Zorginstellingen, Staalconstructies, Opslagtanks, Bruggen, Laboratoria, kantoorgebouwen en utiliteitsbouw. Ook voor grotere particuliere opdrachten staan wij graag voor u klaar. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisatie onderhoudnl.nl (voorheen FOSAG). Wij hanteren de garantie en leveringsvoorwaarden van deze brancheorganisatie. Voor meerdere opdrachtgevers werken wij met een periodeschema (MJOP) met 100% doorlopende garantie.

Wij beschikken over mensen met een gedegen vakkennis en ervaring
Onze offertes zijn geheel vrijblijvend, duidelijk opgesteld en geven een goed inzicht in de diverse bewerkingen.

Bij opdrachtverlening voor schilderwerk zorgen wij uiteraard voor een prettige samenwerking en een kwalitatief goede afwerking van het geheel.

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wilt u meer weten of heeft u interesse?