Schilderwerk

Schilderwerk

Goed schilderwerk is belangrijk

Schilderwerk geeft uw onroerend goed een fraaie uitstraling en beschermt materiaal tegen weersinvloeden, chemische belasting en slijtage. Goed schilderwerk is daarom belangrijk voor het uiterlijk en u houdt de economische waarde van uw pand hiermee in stand.

Bij bedrijven kan ook de veiligheid op de werkplek verhoogd worden door o.a. door het aanbrengen van functionele kleuren, markeringen, anti-slip lagen en brandvertragende coatings

Binnen schilderwerk

U kunt hierbij denken aan uw muren en plafonds, maar ook kozijnen, deuren en trappen. Behalve bescherming tegen o.a. condensvorming, zijn ook esthetische eigenschappen, reinigbaarheid,en speciale toepassingen zoals o.a. brandvertragende coatings en bacteriedodende coatings mogelijk

Buiten schilderwerk

Denk hierbij bijvoorbeeld aan kozijnen, deuren, gevels, gevelbetimmering, boarding en dakgoten. Hier kunnen wij vrijblijvend advies opstellen waarin punten als situering, ondergrond en esthetische eisen uitgewerkt kunnen worden.

Schilderwerk uitbesteden

Als u het schilderwerk aan Kroezen uitbesteedt, dan bent u ervan verzekerd dat het goed uitgevoerd wordt. Schilderen vraagt namelijk om kennis en ervaring.

Een schilder van Kroezen weet precies welke verfsoorten en verftechnieken er nodig zijn voor uw schilderwerk. Hij schildert lastige details nauwkeurig en werkt bovendien snel. Door het inschakelen van een professioneel schildersbedrijf wordt u ontzorgd.

Schilderwerk onderhouden

Door uw schilderwerk goed te onderhouden, kunt u ervoor zorgen dat uw schilderwerk langer mee gaat. U kunt uw schilderwerk onderhouden door bijvoorbeeld de verflaag regelmatig schoon te (laten) maken.

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wilt u meer weten of heeft u interesse?