Staal- en constructies

Staal- en constructies

Staalconstructies, Opslagtanks (in- en uitwendig), bruggen, leidingportalen etc. worden reeds tientallen jaren door ons geconserveerd. Het betreft hier voornamelijk 2K verfproducten, door de ontwikkelingen in de laatste jaren worden ook steeds meer coatings met Nano technologie en Watergedragen of emissievrije coatingsystemen door ons aangebracht.

Ook zijn wij bekend met o.a. het aanbrengen van anti-slip, belijningen, functionele kleuren voor leidingwerk en markeringen.

De medewerkers die deze werkzaamheden uitvoeren zijn minimaal in het bezit van VCA basis. Ons bedrijf is bekend met diverse poortinstructies, werken volgens de regels zoals die gelden op het terrein van de opdrachtgever, werkvergunningen etc.

Ook bestaat de mogelijkheid om permanente on-site schilders in te huren via bijvoorbeeld een raamcontract. Voordeel hiervan is dat de kosten bekend zijn en door de ervaring en bekendheid van de schilder het werk binnen uw organisatie op efficiente wijze uitgevoerd wordt. In geval van ziekte of vakantie en bij grotere projecten kunnen wij indien gewenst capaciteit inzetten.

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wilt u meer weten of heeft u interesse?